Ko darīt, ja jūsu mājaslapa nerādās Google meklēšanas rezultātos?

Ko darīt, ja jūsu mājaslapa nerādās Google meklēšanas rezultātos?

Sveiki atkal! Mēs esam SIA e-aģentūra, un esam atgriezušies ar vēl vienu bloga ierakstu. Šodien mēs runāsim par to, ko darīt, ja jūsu mājaslapa nerādās Google meklēšanas rezultātos.

1. Pārbaudiet, vai Google zina par jūsu mājaslapu

Pirmais solis ir pārbaudīt, vai Google zina par jūsu mājaslapu. To var izdarīt, ierakstot "site:yourwebsite.com" Google meklēšanas lodziņā. Ja jūsu mājaslapa nerādās rezultātos, tas var nozīmēt, ka Google vēl nav indeksējis jūsu mājaslapu.

2. Pārbaudiet, vai jūsu mājaslapa ir jauna

Ja jūsu mājaslapa ir jauna, tai var būt nepieciešams laiks, lai tā tiktu indeksēta. Google var aizņemt laiku, lai atrastu un indeksētu jaunas mājaslapas, tāpēc, ja jūsu mājaslapa ir jauna, var būt nepieciešams gaidīt.

3. Pārbaudiet, vai jūsu mājaslapa ir optimizēta meklēšanas serveriem

Ja jūsu mājaslapa nerādās Google meklēšanas rezultātos, tas var nozīmēt, ka tā nav optimizēta meklēšanas serveriem. Pārbaudiet, vai jūsu mājaslapa izmanto atslēgvārdus, meta aprakstus un citus SEO elementus.

4. Pārbaudiet, vai jūsu mājaslapa nav sodīta

Ja jūsu mājaslapa ir pārkāpusi Google Webmaster Guidelines, tā var būt sodīta un tās redzamība Google meklēšanas rezultātos var būt ierobežota. Ja jūs domājat, ka jūsu mājaslapa ir sodīta, jūs varat iesniegt pārskatīšanas pieprasījumu Google.

5. Izmantojiet Google Search Console

Google Search Console ir noderīgs rīks, kas var palīdzēt jums pārbaudīt un uzlabot jūsu mājaslapas redzamību Google meklēšanas rezultātos. Jūs varat izmantot Google Search Console, lai pārbaudītu jūsu mājaslapas indeksēšanas statusu, atrast un novērst tehniskas problēmas un uzlabot jūsu mājaslapas SEO.

Mēs ceram, ka šis ieraksts ir devis jums labāku izpratni par to, ko darīt, ja jūsu mājaslapa nerādās Google meklēšanas rezultātos. Ja jums ir jautājumi vai vēlaties uzzināt vairāk par mūsu mājaslapu izstrādes pakalpojumiem, lūdzu, sazinieties ar mums.

Paldies, ka lasījāt mūsu blogu. Mēs ceram, ka tas ir bijis noderīgs un informatīvs. Mēs ceram, ka jūs pievienosieties mums nākamajos ierakstos, kur mēs turpināsim dalīties ar savām zināšanām un pieredzi mājaslapu izstrādē un uzturēšanā.

Līdz nākamajām reizēm!

SIA e-aģentūra